Bijna alle videocamera's, GoPro’s en digitale foto camera’s worden geleverd met een ingebouwde microfoon of microfoons. Alhoewel deze bijzonder nuttig hun klus klaren, is het beter om te denken aan een professionele externe Aputure microfoon om zo de beste mogelijke audio aan je videobeelden toe te voegen.

Want als je echt hoogwaardige audio wenst op te nemen, moet je niet vertrouwen op die ingebouwde camcordermicrofoon. Ze zijn niet alleen van middelmatige kwaliteit, maar ze nemen ook cameraruis op, het geluid van het bedienen van de camera en vrijwel ieder omgevingsgeluid dat je niet wilt vastleggen.

Om een veel betere soundkwaliteit te verkrijgen wanneer je aan het opnemen bent is een externe Aputure microfoon onmisbaar. Deze zorgt voor een veel helder en accurater geluid.

Hier bij Camera-Mania.nl hebben we een aantal professionele Aputure microfoon varianten: zogenaamde lavalier microfoons en een shotgun microfoon.

De Aputure A.lav ez is een omni-directionele lavalier microfoon met broadcast kwaliteit die speciaal ontworpen is voor mobiel gebruik. Het kan gebruikt worden bij het opnemen van films, podcasts, interviews en voice-overs. Deze compacte en draagbare A.lav ez levert een fijn helder èn natuurlijk geluid.

De Aputure A.lav is een professionele omnidirectionele lavalier microfoon met een clip aansluiting. Zorgvuldig geselecteerde componenten bieden een hoge signaal ruisverhouding, een breed dynamisch bereik en een vlakke frequentierespons. Het levert in bijna elk scenario een schoon, helder, maar vooral een natuurgetrouw geluid op. Deze Aputure A.Lav bevat een uniek meervoudig indicatie systeem en is tevens voorzien van een versterkte Kevlar kabel. 

Tenslotte biedt Camera-Mania.nl de Aputure Deity aan. Deze Deity is een ultra professionele shotgun condensatormicrofoon, die met zijn superieure geluidsprestaties een uiterst betrouwbare tool is voor sublieme geluidsopnames. Deze top-microfoon heet niet voor niets ‘Deity’, want dat betekent in het Nederlands ‘goddelijkheid’. Het levert dan ook de allerbeste audio kwaliteit voor geluidsopnames bij films, documentaires, interviews etc.

De Aputure A.lav en A.lav ez maken gebruik van een standaard 3.5mm aansluiting. De Aputure Deity is echter van een XLR connector voorzien. Al deze microfoons worden standaard geleverd met een windkap.

Budget microfoons met een hoge kwaliteit zijn moeilijk te vinden. Daarom biedt Camera-Mania jou deze betaalbare professionele Aputure microfoons aan.

Verbeter jouw videogeluid ook optimaal met een externe Aputure microfoon van Camera-Mania.nl

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Aputure+Professionele