Maak je enkel je vaste rondjes in het zwembad of ben je dol op in de zee te zwemmen... Maar houd je niet van het idee iets in je mond te hebben en onder water niet door jouw neus in en uit te kunnen ademen? Nou, dan is dit NEOPine 2nd Gen gezichtsmaker van Camera-Mania misschien iets voor jou!

Sommige mensen denken dat door je mond ademen onnatuurlijk is en dat een snorkel mondstuk net even iets te opdringerig is, of dat het zelfs als iets ongemakkelijks en onhygiënisch kan worden beschouwd.

Volledig bedekkend

Dit volledig bedekkend snorkelmasker maakt het mogelijk om zo gemakkelijk en natuurlijk onder water te ademen als dat jij dit ook als landrot met je neus en mond op het vaste land zou doen.

Dankzij zijn forse afmetingen biedt dit innovatieve gezichtsmasker gebruikers onder de waterspiegel alsook een onbelemmerd beeldveld van 180 graden.

Om ervoor te zorgen dat er geen water via de snorkel binnenkomt is het masker uitgerust met een uniek mechanisme dat de bovenzijde van de snorkel verstopt wanneer deze in het water wordt ondergedompeld.

Wanneer je inademt blijft het venster van het masker helder wanneer er verse lucht over het kijkgebied vloeit en de uitgeademde lucht vervolgens door het overdrukventiel verdwijnt.

Houd er echter rekening mee dat jij met dit masker niet kan duiken, omdat je jouw oren of het luchtvolume binnenin het masker niet kunt egaliseren.

Met GoPro mount

Fijn om te weten is dat de GoPro mount direct al met dit NEOPine 2nd Gen masker wordt meegeleverd. Zo kan jij heel simpel van alles vastleggen wat je ziet terwijl je aan het snorkelen bent!

Zoals vermeld gaat het hier om het tweede generatie Neopine watermasker. Dit is wat nu nog beter is geworden:

  • Het bevat een verbeterd en langer droogblijvend topsysteem (de snorkel)
  • Biedt 2.5 keer meer luchttoevoer waardoor jij langer onder water kan blijven
  • Is voorzien van non-toxische Japanse siliconen van medische kwaliteit met een breder kinontwerp voor extra compatibiliteit met verschillende gezichtstypen
  • Beter zicht: Bevat Duits Bayer Poly Carbonaat en een beter ontwerp voor een breder kijkveld zonder reflectie
  • Verbeterde bescherming dankzij een ‘anti-crush’ uni-body ontwerp welke van harder en duurzamer materiaal is vervaardigd

Medium of Large

Het NEOPine 2nd Gen masker is bij Camera-Mania verkrijgbaar in 2 maten, namelijk Medium en Large.

Hoe weet je welke je nodig hebt? Da’s simpel: Meet de afstand tussen de neusbrug en de onderkant van de kin. Indien de afstand minder is dan 12 cm, kies dan voor de M-versie. Is de afstand groter dan 12 cm, ga dan voor de L-uitvoering.

Wil jij graag zwemmen of snorkelen met een ergonomisch ontworpen en waterdicht gezichtsmasker, waardoor je zeker geen water meer binnenhaalt, kijk dan hier bij Camera-Mania voor een uniek NEOPine 2nd Gen onderwater gezichtsmaker.

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=NEOPine+Gen