Ontvang alle accessoires die je wellicht maar nodig zou kunnen hebben voor jouw GoPro actiecamera in deze unieke 53 delige Puluz set van Camera-Mania.

Indien jij over een GoPro Hero actiecamera beschikt zoals de nieuwe GoPro Hero 6 of 7, òf misschien een ander action cam model van een andere camera maker, dan is er nu een super interessante accessoire bundel bij Camera-Mania die je absoluut nodig hebt in jouw actieve leven.

Deze Puluz 53 in 1 actiecamera accessoirekit voor GoPro en compatibel camera’s bevat letterlijk alles wat je nodig zou kunnen hebben, van mounts en klemmen tot riemen en zelfs een mini-boei die aan het oppervlak in het water blijft drijven en waarmee je ideaal onderwater mee kan filmen.

Dit alles...

Dit zijn de hoogtepunten van de bijbehorende productpagina’s:

  • Een afneembare of verwisselbare zuignapbevestiging: Deze ‘sucker’ bevat een adapterpad met bevestigingsschroef. Het werkt perfect met jouw actiecamera samen om een lage beeldhoek opname mogelijk te maken. Zijn sterke en stevige zuiging zorgt er daarbij voor dat mogelijke trillingen verminderd worden.
  • Een polsband voor jouw (mogelijke) WiFi afstandsbediening.  Lang genoeg om rondom dikke ski-jassen of gewoon direct comfortabel om je handgewricht te dragen. Bevestig jouw WiFi Remote met deze strap eenvoudig om jouw pols, arm, fietshandvat of stuur.
  • Een clip met snelsluiting en houder voor bevestiging aan je rugzak. Deze handige rakker beschikt over een 360 graden rotatie mogelijkheid, waarmee de richting en de hoek simpel naar behoefte van zijn gebruiker aangepast kan worden. Dankzij eenvoudig vastklikken is het makkelijk aan jouw backpack, hoed of wat anders te bevestigen.
  • Afhankelijk van de set die jij uitkiest een super comfortabele, schokbestendige en waterdichte EVA opbergtas / minikoffer... Plus nog veeeeeeeeeeeel meer toebehoren!

...En meer!

Deze super complete set bevat namelijk eveneens heel veel handige mounts, camera riemen en een borst harnas. Deze laatste maakt het wel heel eenvoudig om meeslepende handsfree opnames vanaf jouw borst te maken!

Gemaakt van ademend en licht van gewicht materialen, kan het gemakkelijk worden aangepast om comfortabel meegedragen worden via alle mogelijke lichaamstypen.

Alle accessoires in deze 53 in 1 Puluz action cam set zorgen ervoor dat jouw camera veilig te gebruiken is wanneer je met vol plezier van jouw actie momenten geniet.

Voor veel actie mogelijkheden

Je kan deze accessores, afhankelijk van hun functie, gebruiken wanneer je aan het duiken, zwemmen, auto rijden, joggen, klimmen of fietsen, etc. bent.

Dit ultieme Puluz 53 in 1 sportpakket voor elke GoPro of andere action cam fan is het ideale geschenk voor jezelf of iemand anders die het meeste uit hun actiecamera wensen te halen.

En denk jij nou dat 53 accessoires net even een beetje teveel van het goede is... Dan heeft Camera-Mania in dat geval ook wel wat kleinere combo kits voor een heel schappelijke prijs!

Compleet voor de dag!

Camera-Mania zorgt er wel voor dat jij heel compleet voor de dag èn door jouw actiedag kan komen met een unieke PULUZ 53 in 1 action camera kit!

PULUZ 53 in 1

combo kits