De PULUZ U/C vormige beugel stabilisator van Camera-Mania verbetert de stabiliteit bij het opnemen van video’s enorm. Het vernuftige ontwerp van deze camera tool maakt het absoluut super praktisch en is daarmee ook geweldig voor het filmen vanuit meerdere beeldhoeken.

Bovenop bevat het een cold-shoe mount die het mogelijk maakt om er een microfoon of videolamp op te monteren. Aan de onderzijde is een standaard 1/4 verschuifbare schroef waarmee de DSLR of camcorder stevig op de stabilisator vergrendeld kan worden.

De PULUZ U/C is vervaardigd van hoogwaardig kunststof, welke niet alleen sterk is maar alsook gegarandeerd z’n mannetje staat. Z’n anti-slip voetontwerp kan op een platform worden geplaatst. En een zachte schuimgrip voegt additionele comfort toe voor z’n gebruiker om zo langdurige opnamen beter te kunnen verdragen.

Camera-Mania levert diverse PULUZ U/C kits waardoor deze als flexibele camera partner nog veelzijdiger wordt! Zo zijn er diverse uitvoeringen, waaronder een set met een mobiele telefoon klem, of bijvoorbeeld een kit met een LED studio lamp plus een video shotgun microfoon.

Deze  PULUZ U/C is zeker één van de meest kosteneffectieve stabilisatoren die er momenteel beschikbaar is. Sommige personen beschouwen het enkel als een stabilisator en anderen het als een handzame handgreep, maar de waarheid is dat het een super veelzijdige oplossing is om stabiele kwaliteit video’s te produceren.

Wat deze hendel doet, is elke camera in verschillende richtingen te bevestigen, dankzij de beweegbare schroef en de gesleufde voet. Het bevat eveneens een schuimhandvat dat de ervaring comfortabel en efficiënt maakt.

Hier zijn nog wat extra redenen waarom jij een PULUZ U/C kit aan zou willen schaffen:

Het is veelzijdig. Je kan het gebruiken om video te stabiliseren tijdens het filmen met je DSLR, smartphone of je actiecamera. Het is gebouwd om aan alle vereisten te voldoen en het past vrij eenvoudig op alle apparaten. Bovendien krijgt je ook de functionaliteit om een professionele microfoon of een videolamp aan de bovenkant van jouw stabilisator te monteren.

‘Laag niveau’ video-opnames. Video opnames op een laag niveau zijn altijd al moeilijk geweest om op te nemen zonder een externe tool, maar die PULUZ U/C’s professionele actie-stabiliserende handgreep voor jouw camera maakt dit wel heel eenvoudig mogelijk. Want met zijn handvat bovenop kan de fotograaf deze stabilisator gemakkelijk vasthouden en ermee filmen.

Deze low-level opnamen zijn vooral hard nodig voor cameralieden die geïnteresseerd zijn in het opnemen van sporten zoals skiën, skateboarden, schaatsen, etcetera!

Betere grip. Met zijn mooi stevige grip krijg je meer zelfvertrouwen terwijl jij jouw opnameapparaat vasthoudt. Een bijkomend voordeel van de PULUZ U/C is dat je het eenvoudig met één hand kunt vasthouden terwijl je met de andere hand extra apparatuur kan vasthouden.

Duurzaam.  Er kan niet snel iets met deze PULUZ U/C gebeuren. Het is vervaardigd van een superieure kwaliteit kunststof en is weerbestendig. Zo kan jij het altijd veilig meedragen om jou zo te helpen al die memorabele momenten vast te leggen!

Ben je op zoek naar een super betaalbare en veelzijdige stabilisator / handgreep. Overweeg dan allereerst een PULUZ U/C kit van Camera-Mania.nl

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=PULUZ+U%2FC