Wat zien ik? Is het een vogel... is het een trein... nee… het is Super Grover! En ook al oogt Grover als een ietwat suffe Sesamstraatbewoner, de avonturen van Super Grover als superheld zijn bekend en geliefd bij jong en oud.

Zijn ware identiteit is Grover Kent (refererend aan Clark Kent) en hij maakt gebruik van zijn supermachten om anderen te helpen, ook al gaat dat niet altijd zoals het zou moeten. De belevenissen van deze held volgen gaat nu echter wat moeilijker nu hij verhuist is van NPO 1 naar een publieke zender…

Superhelden volgen of andere (snel) bewegende objecten gaat gelukkig gemakkelijker met een uiterst handige tool van Camera-Mania.nl, die speciaal gemaakt is voor jouw DSRL camera.

We hebben het hier over een volg focus systeem, of we kunnen het tevens stiekem een Super Grover 2.0 voor je camera noemen!

Een follow focus of volg focus systeem is een set van onderdelen die samenwerken om jou te helpen nauwkeuriger en gemakkelijker te concentreren op je video werk. De primaire functie is om een betere focus toe te staan om de actie te volgen.

Weg zijn dus nu die stuntelige camera acties, want met een follow focus op je camera kan je pas echt zeggen: “Nu ben ik lekker stabiel en ik heb mijn oog goed stevig op jou gericht!”

Wil jij ook efficiënter en preciezer met jouw camera te werk gaan? Denk dan ook aan zo’n Super Grover 2.0, geef die camera van jou daarmee een extra knuffel en omarm hem met zo'n professioneel focus systeem.

Stel kortom, met het (camera) oog op morgen, ook meer orde op zaken via een volg focus van Camera-Mania.nl

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=volg+focus