De Yelangu S60T is een camera stabilisator van het Chinese Shenzhen Yelangu Technology Co Ltd. Dit bedrijf is sinds 2006 gefocust op het ontwikkelen van fotografie- en filmapparatuur.

De Chinese naam “Yelangu” betekent in het Nederlands “de koning van de wolf in het wild” en werd door het bedrijf gekozen omdat zij geloven in de wilde natuur, eenheid, wijsheid, moed en doorzettingsvermogen van de wolf!

In het logo van de Yelangu producten zie je dan ook het oog van de wolf terug dat staat voor focussen, want wanneer de wolf jaagt moeten het focussen. Bij de productie van professionele apparatuur moet je uiteraard ook flink focussen op de fabricatie van kwalitatief hoogwaardige eindproducten... en wanneer je fotografeert & filmt is goed focussen ook van cruciaal belang!

De Yelangu S60T is een hoogwaardige steadicam die gemaakt is van superieure koolstofvezels, wat vijf keer sterker is dan staal en toch lichter is! Het is compatibel met vrijwel iedere DSLR & DV digitale video camera en biedt een grote demping waarbij de balans nauwkeurig aangepast kan worden.

Dankzij zijn verstelbare lengte is de Yelangu S60T van Camera-Mania.nl gemakkelijk om te dragen en te gebruiken. Fijn is het ook om te weten dat de Yelangu S60T direct volledig gemonteerd uit de doos wordt geleverd.

De esthetisch aangename Yelangu S60T is via Camera-Mania.nl zeer betaalbaar te verkrijgen. Laat dat dan ook de uitgesproken kans zijn om jou, de wolf in schaaps… euh ik bedoel mensenkleren, van een perfecte tool te voorzien waarmee je jouw wolfsoog super stabiel kan laten focussen op alles wat jij in het camera vizier hebt!

Serieuze camera ogen vragen om stabiele opnamen. Camera-Mania.nl biedt jou de perfecte houvast!

 

https://www.camera-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Yelangu+S60T+