Een actiecamera is geweldig, je hebt daarmee al een tool bij de hand die krachtig genoeg is om de meest bijzondere video’s mee vast te leggen. Maar om hier echt het meeste uit te halen, heb je wat extra accessoires nodig, want wat heeft het nu voor zin om overal zo’n geweldige kleine action cam mee naar toe te nemen zonder het op een heleboel verschillende manieren ergens aan vast te kunnen maken?

Een alles in 1 Puluz kit

Er zijn gigantisch veel verschillende soorten accessoires voor een GoPro of vergelijkbare camera beschikbaar, en in plaats van deze apart te gaan kopen, is het waarschijnlijk beter om direct voor een alles in 1 Puluz kit te kiezen. Zo zijn de meeste actiecamera montage problemen namelijk in één klap opgelost. En weet je wat ook fijn is: zo’n super handige set kost slechts een paar tientjes!

Dus als jij op zoek bent naar iets waarmee je heel slim allerlei foto’s en video’s kunt maken terwijl je verschillende sportieve activiteiten uitvoert, zoals skiën, surfen, skaten en duiken, dan is zo’n Puluz alles in 1 kit een onmisbaar product voor jou. Deze GoPro accessoirekit houdt jouw camera namelijk niet alleen veilig, maar het geeft je alsook zoveel meer mogelijkheden voor professionele beelden.

De kits zijn compatibel met een GoPro HERO4 Session / 4 / 3 + / 3 / 2 / 1 / SJ4000 / SJ5000 / Dazzne / SOOCOO camera en heel veel andere actiecamera’s. Let op: de camera zelf is niet inbegrepen, maar dat was al een beetje duidelijk.

Diverse accessoires combo kits

De alles in 1 PuLuz combo kit met al zijn accessoires verbetert direct de kracht van jouw action cam. De diverse accessoires combo kits beschikken allemaal over verschillende onderdelen, waarbij het bijvoorbeeld direct voorzien kan zijn van een telescopische selfie stick, statiefadapter, J-haak gesp, hoofdband, of zo. Plus een handige EVA etui om de accessoires met je mee te kunnen dragen.

Vaak is er ook al direct een borstriem meegeleverd, waarmee je jouw camera gemakkelijk op de borst dragen om zo vanuit jouw eigen perspectief heel interessante opnamen te maken. Of denk daarnaast aan een polsriem, helmriem, fietshouder of een zuignap om de camera op de voorruit van jouw auto te ‘plakken’. Die zuignapbevestiging houdt de GoPro behoorlijk stabiel, is gemakkelijk te bevestigen en ook weer te verwijderen.

Veel kits worden ook direct geleverd met een verscheidenheid aan (snel verwijderbare) ‘plak’-bevestigingen om de action cam zo vlug ergens op te monteren. Zo’n zelfklevende bevestiging is perfect om de camera op bijvoorbeeld een gebogen oppervlak te bevestigen, zoals een surfplank of veiligheidshelm.

Ook heel handig is de bobber, die speciaal ontworpen is voor jouw camera in combinatie met een waterdichte of duik behuizing, om het gemakkelijk zichtbaar drijvend in het water te houden.

Voorziet in al jouw action cam bassisbehoeften

Een alles in één bundel voldoet veelal aan al jouw bassisbehoeften van perfect ondersteunende accessoires voor bij het filmen met je actiecamera. Gebruik deze multifunctionele set dan ook om foto’s of filmpjes te maken zonder dat jij andere mensen om hulp hoeft te vragen.

Gebruik al deze toebehoren om verschillende uniek beeldhoeken of manieren te vinden om jouw GoPro of andere action cam te gebruiken. Het is geschikt voor fietsen, wandelen, klimmen, hardlopen, motorcross, roeien, surfen en andere actieve buitensporten. Of maak er gewoon de prachtige opnames mee tijdens jouw vakantiereis!

Met al deze handige accessoires van een alles in 1 Puluz set van Camera-Mania weet je zeker dat jij direct al het beste resultaat uit jouw geliefde action sports camera kan halen. Kijk zelf maar even of er niet een geschikte kit voor jou bij zit!

Puluz combo