Ga je voor een hoes / hoesje of liever naakt?

Hier in dit camera-mania artikel kan je teruglezen waarom jij echt wel een telefoon hoesje of camera hoes zou moeten gebruiken.

Wel of niet een hoes of hoesje

“Moet ik een hoesje om mijn smartphone, tablet of digitale camera gebruiken?” of “is het nodig om een bescherm hoes te kopen?” zijn twee van de meest ingetypte zinnen op Google en deze vragen zullen waarschijnlijk net zo lang blijven bestaan als dat er smartphones en camera’s in de buurt zijn...

Wel een hoesje

Volgens het Amerikaanse marktonderzoeksbedrijf NPD Group gaat 25% van de smartphonebezitters zonder hoesje op pad, terwijl bijna 70 procent van de smartphonegebruikers zonder een hoes Android eigenaren zijn. Ondertussen is het gebruik van een hoesje onder iPhone bezitters met 87% een stuk hoger dan alle andere smartphone soorten.

Bovendien legden deze onderzoekers alsook de redenen vast waarom mensen geen telefoonhoesje willen.

Waarom liever niet

Het belangrijkste tegenargument dat iPhone bezitters hebben bij het aanschaffen van een hoesje, is dat het extra volume toevoegt. Onder Android eigenaars maakt de meerderheid van dit type smartphone bezitters zonder hoes zich gewoonweg geen zorgen over het laten vallen van hun telefoon...

Echter de grootste neiging om wel voor een hoesje te kiezen is om de telefoon te beschermen. Dat is dan ook de belangrijkste reden waarom mensen voor zo’n hoesje kiezen.

Persoonlijke smaak en functie

Daarnaast is veelal alsook de wens aanwezig om het uiterlijk van de telefoon te veranderen. Het ontwerp van het hoesje is daarbij de belangrijkste reden. Er zijn echter nog andere redenen op te noemen, zoals het nuttiger maken van de telefoon met bijvoorbeeld portemonnee functionaliteit of zo.

Niet per ongeluk verpesten

Als jij nu ook denkt dat een hoes of hoesje de juiste manier is om met jouw mobieltje of camera op pad te gaan om zo je kostbare gadget daarbij niet per ongeluk onderweg mee te verpesten... Dan is er eigenlijk maar één antwoord: Kies voor een Camera-Mania hoesje die niet extra bulk aan de telefoon toevoegt of een hoes die niet het ontwerp van de camera verpest.

State-of-the-art

Door het gebruik van state-of-the-art materialen in combinatie met de allernieuwste ontwerpen en innovatieve technologieën, biedt Camera-Mania allerlei hoesjes die vederlicht zijn, maar toch duurzaam.

Perfecte manier

We kunnen dan ook zeker stellen dat de perfecte manier om jouw smartphone, tablet of camera voor nu en in de toekomst prima te beschermen de juiste hoes of hoesje van Camera-Mania is!

hoesje

hoes