Heb jij een extreme flexibiliteit nodig bij het positioneren van een camera, camera lamp of iets anders praktisch binnen het draagvermogen van een houder hiervoor? Een magische camera arm van Camera-Mania is in dit geval al heel lang de go-to-oplossing voor een heleboel fotografen en cineasten. 

Het positioneren van de onderdelen van een magische camera arm is gemakkelijk. Beweeg het in de gewenste opstelling en draai vervolgens de enkele vergrendelingsknop of -hendel zonder al teveel moeite vast om alle bewegende delen van deze uiterst positioneerbare camera accessoire soepel en stevig op hun plaats te laten vergrendelen. 

Je zou hier tevens nog eventuele hulpstukken aan kunnen plaatsen. Wat die uitbreidingen zouden kunnen zijn, kan zo divers zijn als jouw verbeeldingskracht en behoeften, maar een superklem die aan ten minste één uiteinde is gemonteerd, is hiervan een veel voorkomende keuze.

Traditioneel gebruik 

Een magische arm van Camera-Mania is een handige camera tool die heel veel mogelijkheden biedt. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn het vasthouden van een verscheidenheid aan camera-accessoires. Dit omvat draadloze videotransmissie systemen, externe monitoren, LED lampen en eigenlijk al het andere dat er maar op gemonteerd kan worden. 

Met hun scharnierende armen kan jij als cameraman of -vrouw al dit soort accessoires simpel overal op de camera-installatie plaatsen, waar het maar geschikt lijkt. Dankzij hun sterke constructie kunnen ze deze accessoires zo lang als nodig is vasthouden plus vastzetten als dat jij dat nodig hebt. 

Niet-traditioneel gebruik 

Omdat magische armen standaard over een super veelzijdige 1/4 inch schroefdraad beschikken, kunnen ze bijna alles met die houder vastzetten. Je zou er bijvoorbeeld een ​​kleine groothoek B-camera op kunnen monteren, die handig op je A-camera (hoofdcamera) gemonteerd kan worden voor om een ​​extra opname in een andere beeldhoek te maken. 

Stel je eens voor dat jij volgens een super strak schema met een beperkt budget een korte film opneemt. Dan heb je soms een scène die mogelijk twee camera hoeken tegelijkertijd vereist. Met deze oplossing krijg je ze heel vlot in één keer voor elkaar!

Een heel krachtige tool! 

Over het algemeen is een magische arm een behoorlijk krachtige tool voor het maken van films die jouw camera opstelling enorm kan verbeteren.  Als jij dus ook jouw camera-opstelling vlot wilt verbeteren, meer montage mogelijkheden wilt hebben of veilig een B-cam wilt bevestigen, dan is een magische arm van Camera-Mania een perfect hulpmiddel die jou kan helpen dit precies te bereiken. 

Met andere woorden: al jouw camera magie begint soms al lichtelijk met een magische camera arm van Camera-Mania! 

https://www.camera-mania.nl/

Bronnen: the-digital-picture, premiumbeat