Winkelmandje:

0 item(s)

PULUZ elektronische 360 graden rotatie panoramisch statiefkop met afstandsbediening voor Smartphones GoPro DSLR Cameras(Red)

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

  • @
  • @

PULUZ elektronische 360 graden rotatie panoramisch statiefkop met afstandsbediening voor Smartphones GoPro DSLR Cameras(Red)

€ 38,95

Verwachte verzenddag is, donderdag, 8 juli indien besteld binnen 18 uur en 13 minuten!

1. 1/4 inch universele schroef compatibel met Canon / Nikon / Sony/Pentax compact camera's en andere lichtgewicht DSLR's met 1/4 inch draad; Voorzien van mount geschikt voor GoPro 5/4/3 + actie camera's en iPhone Galaxy Huawei Haweel en andere smartphone de mount voor de telefoon kunnen kiezen de beste hoek te fotograferen (Pitch hoek + 90 graden meer details Controleer de gebruikershandleiding).
2. panoramisch hoofd wordt gecontroleerd door de meegeleverde infrarood controller in plaats van de slimme telefoon. De base heeft alleen stroom aan/uit-schakelaar. De afstandsbediening kan worden gekoppeld aan uw smartphone via Bluetooth gezien het feit dat het systeem van de smartphone boven Android 3.0 of iOS 4.0 is. Neem een panorama foto pers de foto opname knop op de afstandsbediening om het activeren van de smartphone. (Opmerking: afstandsbediening opnamefunctie wordt alleen gebruikt om de telefoon te nemen van de foto's niet beschikbaar voor opname video video bewerking-modus alleen voor rotatiehoek)
3. Pan varieert: 90 en 360 graden. Groot voor het ontspruiten van panorama.
4. Draai met de klok mee of anti - met de klok mee. Rotatie stoppen of teruggaan of snelheid wijzigen als de afstandsbediening het.
5. Opmerking: Camera en smartphone zijn niet inbegrepen. En schakel niet het lichaam van de rotatie met de hand anders die het zal schade aan motor.