Wij hebben voor jou hier vandaag een beklemmend verhaal. Hierin doen we een klemmend beroep op jou de lezer, om echt met klem even dit artikel over de GoPro en smartphone klem te lezen!

Camera-Mania wil zo met klem aan de lezer vertellen dat er hier op de site heel interessente klemmen te vinden zijn die jouw mobiele telefoon, tablet en camera leven een stuk aangenamer maken.

Gemak

Dit soort klemmen zijn de allernieuwste technologische uitvindingen welke speciaal uitgevonden zijn om met meer gemak te filmen of bijvoorbeeld videootjes op jouw smartphone of tablet te bekijken.

Het biedt jou videobeelden vanuit elke hoek dankzij een uniek klem die bijna overal op te bevestigen is. En waarom is dat dan kan jij je afvragen? Welnu, wanneer op reis bent of zo en jij jezelf in een video met een spectaculair uitzicht wilt plakken. Nou dan kan jij nu een heel fantastische video van al jouw eigen activiteiten maken.

Bij luiheid

En die video’s bekijken vanuit je luie stoel of bed met een klem voorzien van een lange slurf is eveneens ideaal. Niet alleen is dit handig om jouw luiheid maximaal te exploiteren, maar het is ook heel fijn omdat je het in de meest prettige positie voor jouw neus kan toveren!

De Joyroom ‘lazy man / woman’ tablet- & telefoonstandaard maakt handsfree video kijken een peuzeschil zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat ie mogelijkerwijs niet goed genoeg vast zit.

Dit alles dankzij zijn stevige constructie en het heel flexibele hoekaanpassingssysteem. En het is geschikt voor mobieltjes of tablets variërend tussen de 4 en 10.6 inch, dus dat zit ook wel goed!

Overal!

Camera-Mania biedt klem mogelijkheden aan voor op een tafel, stoel of bed en levert eveneens mogelijkheden voor op de fiets, in de auto, aan je rugzak of op je camera statief... Plus zelfs mogelijkheden voor wanneer je onderwater aan het duiken gaat.

Heel nuttig is eveneens de elektronische 360 graden roterende PULUZ standaard, met een panoramische statiefkop voorzien van een smartphone klem en camera compatibel bevestiging. Deze unieke PULUZ houder maakt het heel simpel om unieke 360 graden VR beelden te maken, of speciale time-lapse effecten!

Super deluxe!

Al dit bovenstaande klemmende gemak dient de mens toch? Jazeker, zo’n super deluxe klem van Camera-Mania maakt dat wel heel eenvoudig mogelijk!

klem